2021 Colorado Agricultural Aviation Association Convention and Trade Show

Dates: November 16-17, 2021

Event Location: Island Grove Event Center Conference Rooms 501 North 14th Avenue Greeley, CO 80631 Event Coordinator: Jessica Freeman (970) 217-5293 jessica@coagav.org

Schedule of Courses Offered Tuesday November 16, 2021

11/16/2021 7:00 am Registration Opens – Trade Show Setup Begins

11/16/2021 8:00 am-9:00 am Agricultural Plant Disease Control "Crop Disease Control Issues for Aerial Applicators in 2021" Course Length 1 hour Presented by: Alan Corr

11/16/2021 9:15 am-10:15am Rangeland Pest Control "Poisonous Weeds Found in Colorado Rangeland Course length: 1 hour Presented by: Scott Armbrust

11/16/2021 10:30 am-11:30 am Financial Planning with Guardian Retirement Strategies presented by Joe Harl and Patrick Grant

11:30-1:00 pm Lunch and Trade Show

11/16/2021 1:00pm-2:00pm Ag Insect Control "The rise and control of Wheat Stem Sawfly" Course Length 1 hour Presented by: Darren Cockrell

11/16/2021 2:15pm- 4:15pm Compaass Rose "Navigating Agricultural Aviation" Course Length 2 hours Presented by: Darrin Pluhar and Gaylon Stamps from the National Agricultural Aviation Research and Education Foundation (NAAREF)

11/16/2021 4:30pm-5:30pm Athena "Stress, the Dragon that Threatens Our Lives" Course Length 1 hour Presented By: Sue Stewart representing the Athena Project of the National Agricultural Aviation Association.

5:30pm-8:00 pm CoAAA Cocktail Reception located in the Trade Show

(there will be designated drivers available to shuttle vehicles and attendees to the hotel so that you are able to enjoy this time at the reception)

Schedule of Courses Offered Wednesday November 17, 2021

11/17/2021 7:00 am Registration Opens

11/17/2021 8:00am -9:00am PAASS program Hour 1 (Professional Aerial Applicators' Support System program is a total of 4 hours): Presented by NAAREF (National Agricultural Aviation Research & Education Foundation) NAAREF presenters are Darrin Pluhar and Gaylon Stamps Course Length: 1 hour for each of the 4 modules for a total of 4 hours in the PAASS Program

Schedule of Courses Offered on Wednesday November 16-17, 2021 Cont...

11/17/2021 9:00 am-10:00 am Pass Hour 2 Aviation presented by NAAAREF (National Agricultural Aviation Research & Education Foundation) NAAREF Presenters Darrin Pluhar and Gaylon Stamps

11/17/2021 10:30 am-11:30am Agricultural Weed Control "Herbicide Resistant Weeds and Weed Management" Course Length 1 hour Presented by Jake Montgomery

11:30am-1:00pm Lunch and Trade Show

1:00 pm Trade Show tear down may begin (tear down is not required until the end of the day at 4:30)

11/17/2021 1:00 pm-2:00 pm PAASS Hour 3 Presented by NAAREF (National Agricultural Aviation Research & Education Foundation Darrin Pluhar and Gaylon Stamps) Course Length: 1 hour for each of the 4 modules for a total of 4 hours in the PAASS Program

11/17/2021 2:00 pm – 3:00 pm PAASS Hour 4- presented by NAAREF (National Agricultural Aviation Research & Education Foundation) Course Length: 1 hour for each of the 4 modules for a total of 4 hours in the PAASS Program

11/17/2021 3:30 pm-4:30 pm Colorado Laws and Regulations Course Length: 1 hour Presented by Colorado Department of Agriculture Pesticides Division

End of Program for the 2021 CoAAA Convention

Thank you all for attending and have a safe trip home!